Store ændringer i iTunes 12.7

Hvis du fornylig har opdateret iTunes, så har du sikkert opdaget, at det har medført store ændringer. Den største ændring er at App Store og dermed er muligheden for at installere, opdatere og kategorisere dine apps i iTunes fjernet.

Hvorfor har Apple lavet denne radikale ændring? De siger selv, at det er for at iTunes skal satse mere på medier og at iOS skal holdes for sig selv.

Apples mener desuden, at al håndtering af apps skal ske direkte i iOS, som jo også hele tiden har været muligt.

Det er dog stadig muligt at lave en hel del i iTunes, har man f.eks downloadet en ny app i Mac OS, så kan man “drag and drop” IPA-filen til venstre side i iTunes, så vil den blive synkroniseret med den enhed man nu har.

Egne ringetoner
iTunes kan ikke længere holde øje med ringetoner, men du kan nemt trække og slippe en ringetone på din enhed for at synkronisere den. Der synes desværre ikke at være nogen måde at slette en ringetone, som du har tilføjet. For at gøre det kan du bruge et tredjepartsprogram, som f.eks Anytrans.

Fildeling med apps
Hvis du har vane med at flytte film til VLC eller teste interessante verdener i Minecraft Pocket Edition, så kan du tage det helt roligt, for der er åbnet for en ny mulighed: Apple har bevaret den funktion, men den er flyttet til en ny titel kaldet Fildeling, som du finder til venstre, når du ser din enhed.

Hvis du ikke allerede har opdateret iTunes, så findes den nye version som sædvanlig i App Store på din Mac.

This entry was posted in iOS and tagged , , . Bookmark the permalink.