Vigtig opdatering af iOS 9.3 frigivet

ios_931_rettelse

I forbindelse med Apples seneste event, så blev den nye iOS-opdatering med navnet iOS 9.3 frigivet.

Desværre var der en rigtig grim bug i 9.3 som blandt andet gav store problemer med links i f.eks Safari och Mail, men også i flere andre tredjepartsprogrammer. Når man forsøgte at klikke på links, så skete der for det første intet og for det andet, så frøs programmet.

Det var dog ikke alle enheder der var ramt af fejlen. De fleste meldinger om problemer kom fra iPhone-brugere og min egen iPhone 4S var også ramt af det. Derimod var min iPad 2 ikke ramt af problemet.

Under alle omstændigheder, så offentliggjorde Apple tirsdag at man var klar over problemet og arbejdede på en løsning. Opdateringen med rettelsen, som kom til at hedde iOS 9.3.1 kom så fredag og nu kører min iPhone 4S heldigvis helt fint igen. Flere tusinde andre brugere melder også, at buggen nu er elimineret på deres telefoner.

This entry was posted in Apple og Mac. Bookmark the permalink.