Tag på tur i solsystemet med Solar Walk

Nu er det jo ikke os alle beskåret, at tage med en raket ude fra baghaven og besøge vores naboplaneter i solsystemet.

Og at få lov at være medpassager i en af de rumfærger, som de kommende årtier vil tage privatpersoner med en på rejse ud i rummet, er der næppe mange af os der har råd til.

Men hvis du vil tage på en fantastisk rejse ud i vores solsystem til billige penge, så gå ikke glip af den utrolige app til iPad og iPhone, som hedder Solar Walk.

Grafikken når nye dimensioner, kan man vist roligt sige, det er utroligt flot lavet og man føler næsten suget i farten, når man rejser rundt mellem de forskellige planeter.

Man kan undersøge hver enkelt planet nærmere og se flere flotte billeder og får serveret udførlige facts om hver enkelt planet. Yderligere kan man besøge hver enkelt måne som kredser rundt om planeterne.

Det helt vilde er at det hele foregår i realtime, så planeter, måner og sågar diverse småplaneter og asteroider vises i realtime, så når du besøger dem, så er det lige hvor de befinder sig i øjeblikket.

Man kan også besøge forskellige satelitter, som farter rundt om jorden og se hvad de egentlig bidrager med for oplysninger til jorden.

Der også blevet plads til at kunne besøge forskellige stjerner udenfor vores solsystem, f.eks Vega, Aldebaran, Sirius, Rigel og den ufatteligt store Betelgeuse.

Du vidste måske, at Solen er ca. 12.000 gange større end Jorden, men var du også klar over at stjernen Betelgeuse herunder, som er en såkaldt rød superkæmpe, er næsten 1.200 gange større end vores Sol?

Hvis Betelgeuse var der hvor vores Sol er nu, så ville det forøvrigt være rimeligt uheldigt for os, får Betelgeuse er så enorm, at jorden ville være en del af Betelgeuse! Faktisk ville Betelgeuse nå helt ud forbi Mars bane rundt omkring Solen.

Det og meget, meget andet bliver du oplyst om i Solar Walk.

Snyd ikke dig selv for en mageløs oplevelse og rejse ud i vort solsystem! Solar Walk koster i øjeblikket sølle 6 kroner – det faktisk er det rene tyveri, du kan kigge nærmere på den her.

Solar Walk gør sig mageløst flot på iPad, men kan også nydes på iPhone og iPod Touch. Det øverste billede er i øvrigt af månen Io, der omkredser planeten Jupiter.

This entry was posted in Apps and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.