Ny lækker MacBook med Retina-skærm

 

macbook_retina_001

Apples direktør kunne med slet skjult stolthed, præsentere den nye MacBook med Retina-skærm.

Tastaturet er lavet meget tyndere end før, men Apple hævder, at det samtidig er med mere præcis nøjagtighed.

Skærmen er 12 tommer, ligesom rygterne har sagt, og har en opløsning på 2304 x 1440 pixels eller 226 pixels pr. tomme.

Rygterne var også rigtige om processoren: Macbook har en Intel Core M processor op til 1,3 GHz, der kan turboboostas til 2,9 GHz. En ændring er, at computeren ikke har nogle blæsere, hvilket er muligt, fordi processoren bruger kun 5 watt.

Batteriet fylder mere end nogensinde, og Apple har udfyldt næsten alle hulrummene i computeren med battericeller. Tung er den dog ikke, den vejer faktisk kun 910 gram.

De nye MacBooks kan fås i nye farver, man kan vælge mellem sølv, guld og grå “space” ligesom på iPhone og iPad.

Ny Macbook kun har en enkelt port – en såkaldt USB Type-C port, der understøtter USB 3.0, DisplayPort, HDMI og opladning af batteriet. En meget lækker ting, er at man kan vende stikket begge veje, så man ikke behøver sidde og nørkle med at få vendt det rigtigt.

Den nye MacBook kan købes fra 10. april.

Priserne bliver som følger:
MacBook fås med en 1,1 GHz dual-core Intel Core M-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,4 GHz, 8 GB hukommelse, 256 GB flash-lager og Intel HD Graphics 5300: Fra 11.299,00 kr. inkl. moms.

Er man til den større model 1,2 GHz dual-core Intel Core M-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,6GHz, 8 GB hukommelse, 512 GB flash-lager og Intel Graphics 5300 så er prisen fra 13.999,00 kr. inkl. moms.

Kig nærmere på den nye MacBook med Retina-skærm her

This entry was posted in Hardware and tagged , , . Bookmark the permalink.