Klokken slår: Tid til et nyt Apple event

applewatch_0021

Klokken slår, uret tikker og på mandag er det tid til et nyt Apple event!

Hvad skal det handle om denne gang? Jo ingen tvivl om, at fokus ved mandagens begivenhed er Apple Watch, et smart armbåndsur, der blev fremvist i september. Eventet har fået navnet “Spring forward”

Ud over en mere detaljeret gennemgang af alle funktioner, vil vi sandsynligvis se demonstrationer af mere eller mindre fede apps. Derudover forventes priser og præcis lanceringsdato, men det vil sikkert tage et stykke tid, før det dukker op i Danmark og de andre nordiske lande.

Vi kommer sikker også til at høre mere om Apple Pay. Apples mobile betalingsløsning har haft stor succes i hjemlandet USA siden lanceringen sidste efterår. Da funktionen er indbygget i Apple Watch, vil vi sikkert se tjenesten i flere lande snart.

Meget tyder på, at vi også får en ny MacBook Air at se. Det florerer to forskellige rygter om Macbook Air. Den ene vedrører en mindre opgradering af de eksisterende modeller, den anden om en helt ny 12″ model.

Den mest efterspurgte nyhed er den høje opløsning Retina, men hvis Apple sigter på at gøre computeren endnu tyndere, så bliver det ikke helt let at få plads med en Retina-skærm. Men Apple kan jo noget med design, så hvem ved.

Et sidste rygte går på en større iPad. Salget af iPad er faktisk faldet i de seneste år. For at vende den nedadgående tendens menes at Apple at arbejde på en større model med en 12″ skærm.

I de seneste måneder har vi set både tegninger og fotografier, der siges at forestille sig en iPad på 12″. Som sædvanlig skal disse rygter dog tages med et gran salt.

Med hensyn til navnet har iPad og iPad Pro Air Plus været nævnt. Navnet angiver, at produktet primært er rettet mod professionelle brugere.

Som med Macbook Air, er det ikke sikkert, at en lancering finder sted netop på mandag. Det kan det lige så først blive til sommerens WWDC event eller et specielt iPad event i efteråret.

Men vær klar på mandag den 9. marts klokken 18:00, så går det løs! Eventet vil blive sendt live fra Apples hjemmeside og på Apple TV.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.