Apple iWatch til september?

iwatch_concept_todd_hamiltonImage Source: Todd Hamilton

Der har længe været rygter om at Apple er igang med at lave et ur kaldet ‘iWatch’, der vil fokusere på fitness- og sundhedsfunktioner og vil etablere Apple som en central aktør i den stadig voksende ‘wearables’ kategori. Ifølge en ny rapport fra den kinesisk-sprogede Economic Daily, planlægger Apple at lancere enheden engang i tredje kvartal i år.

Rapporten, viderebragt af Digitimes tirsdag , citerer en påstået stykliste , der peger på en lancering i 3. kvartal 2014. Af rapporten fremgår også, at Apple vil se at sende 65 millioner enheder på markedet i løbet af 2014 , hvilket ville være ganske bemærkelsesværdigt i betragtning af de lunkne reaktion eksisterende SmartWatch enheder fra f.eks Samsung har fået hidtil.

Dette kunne samtidigt være en indikation på, at den nye Apple-enhed faktisk vil være et billigt fitnessarmbånd eller lignende, snarere end et decideret SmartWatch.

Economic Daily rapporterer, at Quanta vil få til opgave at opbygge enheden , mens TPK vil levere touchscreens til iWatch og Taiwan -baserede Richtek vil levere nogle chips . Rapporten hævder også, at Apple vil designe processoren, der driver iWatch , og det vil outsource produktionen af ​​chipsettet til Samsung.

This entry was posted in Apple og Mac. Bookmark the permalink.